måndag, april 21, 2008

Hushållerskan är hundvakt

Gibson går runt i lägenheten. Ibland skäller han till åt att en granne stoppar nyckeln i sitt lås eller skrattar i lägenheten brevid, vilket resulterar i att jag skäller på honom. Håll tyst, du bor inte här och du behöver inte vakta varenda ljud här. Inte ens Bella fick röra sig i lägenheten i morse utan att han lät.. Visserligen var väl det bara hans dumma sätt att säga hej på som alltid men han ska fan lära sig att vara tyst, jag blir galen!
Igår tyckte jag att jag skulle dra med Ozkar och Gibson ut i lekparken eftersom att Gibson tycker att parken är bakom är roligaste parken i världen, och linbanan är det sjukast roligaste grejen han sett. Till min besvikelse har dom plockat ner linbanan. Men vi hade kul iaf. Jätteliten hund med jättestor pinne blir alltid lite lustigt. Idag har vi bara vart ut på en halvtimmessväng på morgonen, får bli en kortissväng till efter att jag är klar i tvättstugan och sen en bättre sväng ikväll, eller tvärt om, beror på vad som känns bäst just då. Jag är ju en kvinna med rejäl beslutsångest och förvirring så man kan aldrig veta säkert med mig. Tänkte nästan ta mig en sväng till affären för att panta burkarna som jag gömt i garderoben och passa på och köpa bröd, men den här mupphunden kan man väl inte lämna utanför affären ens. Gick till tvättstugan, knappt ens fem minuter och han ylar utav bara helvete och är glad som om vi inte setts på två veckor när jag kommer tillbaka. Han skulle behöva någon som orkar jobba bort det där med honom, än är det faktiskt inte för sent. Jag är inte så säker på att jag orkar det just nu bara..

Jag känner mig rätt duktig och produktiv idag (än så länge). Gick ut med Gibson innan frukosten där en sväng som sagt. Innan vi kom iväg bokade jag tvätt-tid i tvättstugan till tolv. Kom in, plockade fram frukost och medans jag väntade på att äggen skulle bli klara sorterade jag tvätt. Åt frukost. Sedan diskade jag nästan allt (besticken kvar men ryggen pajjade). Plockade undan i vardagsrummet, och i hallen. Ställde in damsugaren och lite sånt. Sen har jag även rensat i bokhyllan så nu är det i princip tom att flyttas på. Det jag skulle behöva göra är att torka spisen, diska det som kom fram ut gömmorna t.ex bredvid Bellas datahörna och Ozkars sovsida. Sen har jag tre ton sopor som skulle göra sig fint i soprummet och inte som dekoration på hallgolvet. Men jag tror inte man får kasta allt det där i soporna, det är ju matberedare och annat med sladd så jag väntar tills det blir lite mörkt och inte fullt med folk som kollar en på gården. Jag har ju redan slängt in tvätten i tvättstugan, bokade om min tävtttid, så det är väl klart i princip i skrivande stund så det blir väl till att dra ner dit, ställa Gibson utanför. Sedan upp och hänga tvätten och sen ut igen, i solen, om jag orkar.. Jävla spring i trapporna!

Ännu en ny dag betyder väl förresten en dag närmare förlossning?! Fy.. Jag fasar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åsikt? Låt höra: