onsdag, juni 16, 2010

Då var det dags att fira Midsommar igen!
I år tänkte vi dra av en hejdundrande fest hemma hos mig. Vi klär oss välvårdat och tar med egen mat & dryck.

MAT:
Runt 17-tiden drar vi av lite sill och potatis. Det skulle vara fint om alla kunde ta med sig något så smäller vi upp det på bordet så alla kan ta av alla, som vi alltid gör!

När mörkret faller på så kommer det att finnas två grillar på plats (så att vi ska kunna äta ihop allihopa). Grillkol & tändvätska ska också finnas på plats. Liksaså papptallrikar, plastmuggar och plastbestick (om ingen gärna vill diska?!) Ne, jag trodde väl inte det.. :)

Dryck får ni självfallet stå för själva. Vatten finns i kranen för den som föredrar det! ;)

LEKAR:
Vi kommer att dela in oss i lag för att dra av en 5-kamp. Detta tänkte vi köra igång med efter sillen & potatisen. Därför är det kul om alla kunde komma tills dess.

Andra lekar som ÖLbrännboll och kubb kommer också att stå på agendan. Då ÖLbrännboll kräver lite alkohol vid "stationerna" skulle det vara bra om alla kunde ta med sig något att bidra med!

Efter diverse lekar & 5-kamp kommer vi att grilla. Och efter grillningen fortsätter midsommarfirandet i vanlig partyanda med diverse sällskapsspel, vattenkrig, styrdans och annat festligt!

Om någon har något att bidra med så är det självfallet välkommet!
Exempel: Snacks, toalettpapper, cd-skivor, vattenballonger, mat, dryck, värmeljus, myggsprej osv. Tyvärr är jag lite begränsad i ekonomin :P

ALLA är välkomna! Små som stora! Vi är några med barn i blandade åldrar som självklart vill ha våra barn med och det ska dom få vara också. Sängar att sova i finns ifall det skulle bli sent!

Svara gärna så fort som möjligt så jag kan planera inköp, antal stolar, fixa inför 5-kampen osv
VI SES PÅ MIDSOMMAR HOS MIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åsikt? Låt höra: