onsdag, februari 11, 2009

Time for bed!

Idag gjorde jag en liten cheklista hemma på vad som skulle göras. Brukar göra så med Johanna på jobbet och då är vi jävligt effektiva! Listan blir alltid en halvmil lång och vi jobbar på som bara tusan. Tror dock inte att Ozkar har sett en sån lista förut för vi fick inte listan gjort. Förvisso har vi gjort en hel del, i alla fall mycket mer än vanligt, men jag är ändå besviken på oss. Vi hade kunnat göra bättre!

Vi har tvättat, jag uppe och Ozkar i tvättstugan. Han vattnade blommorna, jag diskade och torkade av bänken. Han tog ut soporna, jag lagade maten. Vi har tränat tillsammans och Ozkars mamma var barnvakt. Tydligen inte vidare jobbigt eftersom att Haley sov från fem minuter efter att vi gått till fem minuter efter vi kom hem. Ha ha ha!

Nåväl, imorgon får vi väl ta golven. Om Haley är vaken innan jag drar till jobbet får jag dammsuga (tror inte grannarna skulle uppskatta om jag dammsäg tio på kvällen). Och sen får jag väl torka golven när jag kommer hem.

NU har jag bara några få uppdrag kvar innan jag hoppar i säng. Först ska jag borsta mina tänder (och resten av munnen). Smakar fortfarande lasagne i munnen, är ju förvisso gott, men jag vill inte smaka död lasagne i munnen hela natten. Sen blir det till att se på ett avsnitt av Rob & Big. Och allra sist innan jag lägger mig måste jag som alltid dubbelkolla att Haley andas. Har helt sjuka nojjor som jag inte haft innan, tänk om hon skulle sluta andas? Vet att risken är väldigt liten, men tanken att det kan hända är vidrig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åsikt? Låt höra: