söndag, maj 24, 2009

Man mår som man förtjänar!

Lite lätt bakis idag. Eller bakis och bakis.. Mest av allt har jag huvudvärk. Nåja, sånt man får leva med. Det var hemskt trevligt att grilla, dricka öl och hänga hos Anna och Sven igår. Maten tajmades så hemla bra och allt vart klart precis samtidigt, hur flytigt som helst!

Vi hade med oss kycklingfiléer. På affären inhandlade vi ytterfilé, potatis, beasåsgrejer, grillolja, sallad och cigaretter (det slank ner någa såna igår..). Potatisen vart till hasselbackare och salladen vart den bästa på länge! Alltsåk, jag hade kunnat äta ihjäl mig, om det inte vore för att det var flera som kände likadant och maten faktiskt tog slut :)

Snart kommer Morganoch Susanne över och ger tillbaka våran skrutta. Gud vad jag längtar efter henne! Man kan liksom inte blir trött eller gnällig med henne med för hon är en så himla bra energikälla. Som dessutom nästan alltid ler, skrattar eller busar så man blir på hur bra humör som helst!

När Haley är tillbaka ska vi gå till affären och inhandla ingredienser till att göra pizza. Inte direkt bantarmat, men gott kommer det säkert att smaka iaf! ..mums med mycket ost, lite tomater, skinka, ädelost och allt annat som man kan komma över..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åsikt? Låt höra: