fredag, februari 20, 2009

Liten miss.

Idag fick jag skjuts hem från jobbet av Johanna. Det tog lång tid att räkna kassan och grejer så för att slippa komma hem mitt i natten så skjutsade hon mig. Jättesnällt. När vi kommit halva vägen så plingar det i min telefon. Sms från Ozkar. Ett sms som borde kommit tidigare. Han stod utanför mitt jobb och hade tänkt hämta mig. Typisk otur ju! Kände mig jättedum.
Det är så himla förrädiskt med Gränby för det finns ingen mottagning inne i personalrummet och ibland kommer vissa sms en bra stund efter att man kommit ut och fått tillbaka kontakten med omvärlden. Dom borde fixa till det där för kunderna har ju inte ens någon mottagning inne i butiken. Och det tycker i alla fall jag är dåligt.

Vi kom hem samtidigt till parkeringen. Haley sov i bilbarnstolen och jag plockade ut den med henne i. Bar upp henne för trapporna och ställde henne i hallen. Där sitter hon nu kvar i stolen och sover. Kanske borde plocka upp henne, klä av ytterkläderna och lägga henne i sängen. Kan ju inte vara så bra för ryggen att sitta och sova. Och dessutom med massa varma kläder, inomhus!
Det är skönt att hon sover. Att slippa vara pigg och glad och busig och rolig. Men såklart saknar jag det med. Vill ju pussa på min bebis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Åsikt? Låt höra: